Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Lipoliza

Lipoliza

Lipoliza je medicinska injekciona procedura koja se koristi za topljenje lokalizovanih masnih naslaga. Lipolizom se smanjuju obimi koji su nastali nagomilavanjem masnih ćelija na određenim regijama. Dolazi do reoblikovanja željene regije (stomak, bokovi, noge, kolena, ruke, podbradak).

Tretman se izvodi korišćenjem ultra tankih iglica i ubrizgavanjem lipolitika direktno u lokalizovane masne naslage koji dovode do topljenja masnih naslaga u određenoj regiji.

Lipoliza je bezbedna i bezbolna procedura koja kratko traje. Vrstu i količinu lipolitika određuje lekar individualno u zavisnosti od potrebe klijenta.
Za lipolizu se koristi fosfatidil holin ( PPC), jedan od najvažnijih enzima koji učestvuju u regulisanju ćelijskog metabolizma. Fosfatidil holin normalizuje metabolizam masti i belančevina, učestvuje u obezbeđenju uslova za rad imunog sistema. Koristi se u medicini u prevenciji masne embolije i za stimulisanje jetre na čišćenje krvi od masnoće.

Lipoliza predstavlja odličnu alternativu liposukciji, jer nema perioda oporavka, a rezultati postignuti lipolizom su trajni ukoliko se pridržavate zdravog načina života.

Za razliku od klasične dijete lipolizom postižemo kompletnu destrukciju masnih ćelija (adipocita), u okviru koje se razgrađuje zid masne ćelije i vezivne pregrade, tako da u tretiranoj regiji ne dolazi do ponovnog nagomilivanja masnih naslaga.
O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.