Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Sve Aktuelnosti

KOREKCIJA NOSA BEZ OPERACIJE

KOREKCIJA NOSA BEZ OPERACIJE

Naš tim hirurga se 15 godina intenzivno se bavi operativnim procedurama, ali jednako tako i sa posebnim nadahnućem i procedurma koje nisu invazivne a doprinose lepšem i boljem izgledu. Jedna od takvih procedura jeste neoperativna korekcija nosa. Postavlja se realno pitanje, da li je to moguće?

NEOPERATIVNE ESTETSKE PROCEDURE

NEOPERATIVNE ESTETSKE PROCEDURE

Fileri predstavljaju materijal kojim se vrši popunjavanje praznina ili nepravilnosti, a u cilju korekcije izgleda. Kako starimo na određenim regijama našeg lica dolazi do resorpcije masnog tkiva i kosti, dok se u isto vreme gubi elasticitet i kvalitet kože. Kao rezultat nastaju bore, podočnjaci i druge promene koje vremenom postaju sve izraženije.

SHOCK WAVE TERAPIJA

SHOCK WAVE TERAPIJA

Shock wave terapija je vrsta mehaničke terapije koja se već duži niz godina primenjuje u lečenju mekotkivnih povreda mišićno skeletnog sistema. Akutne i hronične povrede tetiva, često udružene sa postojanjem kalcifikata, predstavljaju i dalje glavno indikaciono područje za ovu vrstu terapije. Uprkos dokazanoj efikasnosti, pacijenti se ovoj vrsti terapije najčešće podvrgavaju kao poslednjoj opciji usled njene bolnosti.