Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

3d mezoniti

3d mezoniti

Aplikacija mezoniti, kao potpora koži, revolucionarna je tehnika poslednjih godina. Mezoniti su praktično armatura koja održava tonus kože. U prethodnim godinama niti su proizvodjene od različitih materijala, uglavnom postojanih, nerazgradivih. Medjutim, najbolje su se pokazale niti od biorazgradivog materijala, koji je postojan u prvim mesecima, kada ima zadatak da indukuje prorastanje kolagenih I elastičnih vlakana. Nakon toga  organizam razgradi niti one praktično nestanu kada kolagen i elastin sazre i preuzmu potpornu funkciju.

Procedura podrazumeva uvođenje u kožu i potkožno tkivo biorazgradivih niti od polidioksanona (PDO), koje se proizvode u različitim dimenzijama dužine i debljine. Pogodne su za primenu u različitim delovima lica, vrata i tela. Plasiranje niti može se vršiti putem posebno konstruisanih igala ili kanila, u zavisnosti od debljine, dužine niti, a i od regije koja se tretira. Igle ili kanile za uvođenje niti su specifično konstruisane, tanke, mekane i fleksibilne, tako da je njihovo plasiranje u kožu praktično bezbolno, i maksimalno precizno

Efekat procedure je regeneracija i reparacija tkiva, putem stimulacije proizvodnje novih kolagenih i elastičnih vlakana, hijalurona, i aktivacije lokalne mikrocirkulacije (angiogeneza) .Rezultat je   zatezanje i podizanje opuštenih struktura lica i vrata, kao i poboljšanje kvaliteta same kože.

Procedura je bezbolna, bez rezova I oziljaka . S obzirom da su niti biorazgradive nema alergijskih reakcija. Rezultat je odmah vidljiv i u poređenju sa drugim tehnikama liftinga dugotrajan.

 

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.