Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Uslužne i informativne usluge

Uslužne i informativne usluge

USLUŽNE I INFORMATIVNE USLUGE KOJE PRUŽA HIRURŠKA ORDINACIJA INVITA

Savremen način života i potraga za boljim poslom i životom uticao je na razdvojenost mnogih porodica. Neretko članove porodica ili generacije iste porodice razdvajaju kontinenti i hiljade kilometara, ali ta fizička odvojenost nije prepreka da im pomognete, iako sa njima ne živite.

MI U ORDINACIJI INVITA PREPOZNALI SMO NAVEDENI PROBLEM I NUDIMO REŠENJE !

Naša usluga zadovoljiće kako vas koji niste sa njima, tako  i  vaše roditelje, užu i širu rodbinu i sve prijatelje sa kojima ste bliski i  kojima biste rado pomogli, ali  upravo zbog te daljine niste u mogućnosti.

Naš zadatak je da vam dostavimo što precizniju  informaciju kako izabrati najbolju medicinsku ustanovu, najkompetetnijeg lekara, zakazati u najkraćem vremenu odgovarajući termin za pregled i/ili intervenciju, jer veliki broj ordinacija, poliklinika i bolnica otežava izbor i pravi dilemu da li ste dobro postupili.

Na osnovu anamnestičkih podataka i prethodno prikupljene medicinske dokumentacije mi ćemo  predložiti neophodne preglede, dijagnostičke procedure i intervencije koje ćemo umesto vas (a u dogovoru sa vama) zakazati u odgovarajućim zdravstvenim ustanovama. Naša iskustva nam dozvoljavaju da vam sa odgovornošću predložimo najbolje rešenje dok krajnju odluku o prihvatanju ili neprihvatanju neke opcije donosite vi i pacijent.

Kontakt osoba za vreme boravka pacijenta u bolnici!

Po postignutom dogovoru i smeštanju pacijenta u  medicinsku ustanovu ili po obavljenom pregledu, vi biste imali mogućnost da u svakodnevnom kontaktu sa nama dobijete informaciju o zdravstvenom stanju vaših najbližih, a te razgovore sa vama obavljali bi lekari ordinacije INVITA.

USLUGE POSREDOVANJA IZMEĐU VAS I ORDINACIJE INVITA SE NE NAPLAĆUJU!

Cena pregleda, intervencije ili terapije koja bude nephodna, uplaćuje se direktno zdravstvenoj ustanovi za koju se odlučite.

Ne usutručavajte se da nas pozovete  i da se informišete rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.
Broj telefona na koji nas možete pozvati +381 61 2177909
email adresa: hirurgija@invita.rs

Možete nas kontaktirati i preko našeg instagram naloga i facebook stranice