Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Pregledi i dijagnostika

Pregledi i dijagnostika

pregledi i dijagnostika

Najvažniji korak u lečenju je prvi korak – postavljanje prave dijagnoze!

U ordinaciji Invita preglede obavljaju renomirani hirurzi, profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu, sa dugogodišnjim iskustvom u različitim oblastima hirurgije. U cilju postavljanja dijagnoze, pacijentima je osim pregleda, omogućeno i sprovođenje kompletne laboratorijske, patohistološke i radiološke dijagnostike (rendgen snimci, mamografija, CT, magnetna rezonanca, ultrazvuk) u saradnji sa najmodernijim dijagnostičkim centrima .

Ukoliko imate akutno nastale tegobe ili povrede, naš hirurški tim, sa velikim iskustvom u zbrinjavanju urgentnih stanja u hirurgiji će u najkraćem vremenskom roku obaviti pregled i u skladu sa stanjem, odrediti dalju terapiju.

Ne zanemarujte hronične tegobe, one narušavaju vaš kvalitet života, a mogu biti i pokazatelji ozbiljnih oboljenja. Pravovremenu dijagnozu i odgovarajuću terapiju možete dobiti uz pomoć naših lekara.

Konsultujte eksperte – redovno praćenje nakon operacija i drugih terapijskih postupaka sastavni je deo lečenja i očuvanja zdravlja. Protokoli lečenja jasno definišu optimalno vreme praćenja i neophodne dijagnostičke procedure. Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju za davanje adekvatnih preporuka i sprovođenje potrebnih postupaka.

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.

  • Pregledi u okviru kojih se vrši hirurška intervencija u ordinaciji Invita se ne naplaćuju.