Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Lifting lica i vrata

Lifting lica i vrata

Face lifting je operacija kojom se vraća mladolik izgled lica i vrata. Intervencija se obavlja u opštoj anesteziji i traje oko 3 sata. Rez je skriven u prirodnoj bori ispred i iza uha, te vremenom potpuno izbledi. Raspon godišta pacijenata koji se podvrgavaju ovoj intervenciji je od 40 do 75 godina, zato što do opuštanja kože lica može doći iz različitih razloga (usled naglog gubitka telesne težine, starosti, genetske predispozicije,..).

Lifting se najčešće kombinuje sa operacijom očnih kapaka i liposukcijom podbratka. O eventualnim dodatnim intervencijama odlučuje lekar specijalista nakon obavljenog pregleda.

Strogo se zabranjuje uzimanje preparata koji u sebi sadrže acetil-salicilnu kiselinu, tipa lek Aspirin, što bi umnogome otežalo oporavak i uzrokovalo mnogo više modrica i oteklina. Skidanje konaca je 7 dana od operacije. Nakon 10-14 dana pacijent je sposoban da se vrati svojim svakodnevim obavezama.

Minilifting (Lunch time lifting)

Minilifting je operacija koja daje najbolje rezultate u središnjem delu lica. Zbog brzine i efikasnosti naziva se još i lunch time lifting ili weekend lifting. Kao što ime sugeriše, proces oporavka je brz, a sam zahvat kratkotrajan i bez velikog rizika od komplikacija. Zavoj se nosi samo jedan dan, a eventualni otoci i modrice prolaze nakon nedelju dana.

 

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.