Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Hirurgija

Hirurgija

hirurgija

Hirurgija (grč.cheirourgia – ruka i rad) je grana kliničke medicine koja se bavi proučavanjem i lečenjem bolesti koje se moraju lečiti radom ruku hirurga i primenom mehaničkih sredstava (Instrumenata)

Hirurgija je egzaktna medicinska grana koja leči mnoga oboljenja i stanja u situacijama kada su iscrpljene ostale medicinske procedure. Hirurške intervencije su vrlo često jedini način da se određeno stanje definitivno reši, te je odgovornost hirurga za izvođenje procedure izuzetno velika.

Hirurška ordinacija Invita je osnovana da našim pacijentima u prijatnom ambijentu pruži maksimalan konfor, a u isto vreme pregled i intervenciju kojom će se rešiti hirurški problem. Stvorili smo uslove da u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji možemo uspešno vršiti veliki broj hirurških intevencija.

Hirurške operacije koje zahtevaju opštu anesteziju tim hirurga ordinacije Invita izvodi u renomiranim hirurškim klinikama u Beogradu. Na ovaj način naš pacijent dobija potpunu uslugu, od prvog pregleda, potrebne dijagnostike, neophodne hirurške intervencije i redovnih kontrolnih pregleda do završetka lečenja.

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.