Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Hijaluronski fileri

hijaluronski fileri

Kako starimo na određenim regijama našeg lica dolazi do resorpcije masnog tkiva i kosti, dok se u isto vreme gubi elasticitet i kvalitet kože. Kao rezultat nastaju bore, podočnjaci i druge promene koje vremenom postaju sve izraženije.

Hijaluronska kiselina je glikozaminoglikan koji se u visokim koncentracijama nalazi u hrskavicama zglobova, tečnosti oko zglobova i koži. Takođe, u međućelijskom tkivu, vezivnom tkivu dermisa kože lica, usana, gde okružuje kolagen i elastin, stvarajući želatinoznu masu koja ima hidratacionu, nutritivnu, potpornu i zaštitnu ulogu.

Primarna uloga je da vezuje vodu i to hiljadu puta veće količine od njene molekulske mase. Praktično održava hidrataciju kolagenih vlakana i u isto vreme stimuliše stvaranje kolagena i elastina, što za efekat ima povećanje elastičnosti i tonusa kože.

Hijaluronski fileri predstavljaju materijal kojim se vrši popunjavanje praznina ili nepravilnosti, a u cilju korekcije izgleda. Mogu se injektirati u svim regijama lica, kao i na vratu, dekolteu i  šakama. Hijaluron je veoma efikasan filer za  oblikovanje usana . Njime se mogu popuniti usne, rešiti bore oko usana i osvežiti ivice.

U ordinaciji Invita koristimo dermalne filere koji su proizvedeni po najnovijoj i najnaprednijoj VYCROSS tehnologiji. To znači, da su ukršteni lanci hijaluronske kiseline male molekulske težine (90%) i velike molekulske težine (10%), što daje preparatu veću viskoznost i otpornost na razgradnju uzrokovanu slobodnim radikalima i enzimima.

Koja je prednost VYCROSS u odnosu na druge hijaluronske filere?

  • Ugodan osećaj za vreme i nakon tretmana
  • Otok je neprimetan i neznatan nakon tretmana
  • Prirodni rezultat
  • Dermalni filer se prilagođava obliku lica
  • Rezultat je dugotrajniji u odnosu na druge filere

Tretman je bezbolan i bezbedan , a rezultat je trenutno vidljiv i dugotrajan.

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.