Radno vreme: Pon-Pet 13:00-20:00 / Sub 09:00-14:00
24h dostupni 064 2 444 333 / 011 2 444 333

Naš tim

Hirurška ordinacija

INVITA

Invita hirurška ordinacija osnovana je u cilju održavanja i unapređenja zdravlja kao i pravovremenog lečenja različitih hirurških oboljenja najsavremenijim metodama.

Cilj nam je da našim pacijentima obezbedimo dostupnost vrhunskih hirurga na jednom mestu, za sve njihove medicinske potrebe.

Stručnost, efikasnost, ljubaznost su odlike našeg tima.

Naš tim

LEKARA I MEDICINSKOG OSOBLJA

Naš tim lekara i medicinskog osoblja izabran je na osnovu visokog stepena stručnosti, a od neprocenjivog značaja je višedecenijsko iskustvo sticano u najprestižnijim hirurškim ustanovama.

Stalno usavršavanje i praćenje najnovijih trendova u lečenju imperativ je našeg stručnog tima. Redovno prisustvo na najznačajnim međunarodnim kongresima i simpozijumima omogućava nam da uvek budemo u toku sa najnovijim naučnim dostignućima i terapijskim opcijama u cilju adekvatnog lečenja naših pacijenata.
Efikasnost shvatamo kao potrebu savremenog načina življenja. Pacijentima omogućavamo pravovremeno obavljanje pregleda i intervencija, u skladu sa njihovim potrebama, a u zavisnosti od procenjenog zdravstvenog stanja.

Ljubaznost i prijatna atmosfera u ordinaciji Invita je nešto o čemu posebno vodimo računa. Zadovljstvo pacijenata je merilo našeg rada i odnosa.

prof. Dr sci med Nenad Ivančević

specijalista opšte hirurgije

Dr Nenad (Đorđe) Ivančević rođen je 14. aprila 1966. godine u Londonu, V. Britanija. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 28.01.1991. godine. Specijalistički ispit iz opšte hirurgije položio je 03.06.1997. godine.

→ Kompletna biografija…

Prof. dr sci med Aleksandra Pavlović Marković

gastroenterolog
specijalista Interne medicine

Prof. dr Aleksandra Pavlović Marković, upisana na Medicinski fakultet u Beogradu 1986/87. godine,  diplomirala 25. 03. 1992. godine sa prosečnom ocenom 9.3.

→ Kompletna biografija…

Dr Saša Mišeljić

specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije

Dr Saša Mišeljić (45) je plastični hirurg iz Beograda, Republika Srbija. Nakon završenih studija Medicine u Beogradu, dr Mišeljić je specijalizirao plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju u KCS Srbije.

→ Kompletna biografija…

Doc. Dr sci med Pavle Gregorić

specijalista opšte hirurgije

Dr Pavle D. Gregorić je rođen 06.12.1970. godine u Beogradu. Na medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirao je januara 1995. godine. Specijalistički ispit iz opšte hirurgije položio je 2001. godine.

→ Kompletna biografija…

Dr Duško Kalezić

specijalista opšte hirurgije

Dr Duško Đ Kalezić rođen je u Cetinju 03.09.1947. godine. Medicinski fakultet i specijalizaciju iz opšte hirurgije je završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu.Kao specijalista opšte hirurgije sve vreme je radio u Urgentnom centru KCS od njegovog osnivanja.

→ Kompletna biografija…

RUŽICA MILJKOVIĆ

Office manager

Ružica Miljković je rođena u Beogradu 21.07.1973. godine. Završila je srednju medicinsku školu u Beogradu, na Zvezdari 1992. godine, na odseku – laboratorijski tehničar…

→ Kompletna biografija…

Kontaktirajte nas

Potrebno Vam je stručno mišljenje?